Panier
VIDE
  /   Register
Commandé avant 13h00, le jour ouvrable suivant à la maison
Pas satisfait? Récupérer votre argent
Livraison gratuite à partir de €55,00

Voorwaarden 'Invite Friends'

VOORWAARDEN ‘INVITE FRIENDS’

Met dit programma verdienen geregistreerde Alfredo Gonzales gebruikers AG-korting door vrienden uit te nodigen om een persoonlijk account aan te maken en een bestelling te plaatsen op alfredogonzales.com. De AG-buttons kunnen worden gebruikt voor korting op toekomstige aankopen op alfredogonzales.com

De Alfredo Gonzales Gebruiker
Alfredo Gonzales gebruikers kunnen zoveel vrienden uitnodigen als ze willen. Per uitnodiging kan je tot 50 AG-buttons (€2,50) verdienen. Voor elke vriend die een uitnodiging accepteert en zich registreert ontvangt de AG-gebruiker 20 AG-buttons (€1,00). Als de uitgenodigde vriend ook een order plaatst van minimaal €20,00, krijgt de AG-gebruiker nog 30 extra buttons (€1,50). Een totaalbedrag van 50 AG-buttons (€2,50). Hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer korting je verdient.

De ‘Invited Friend’
Door de uitnodiging te accepteren en een account aan te maken, ontvangt de vriend direct 200 AG-buttons (€10,00). Deze moeten worden gebruikt bij de eerste aankoop van dit account. Het minimale bedrag van deze order is €20,00 exclusief verzendkosten. Als de bestelling hieraan voldoet, wordt de korting automatisch toegepast.

Geldigheid bestelling
De eerste bestelling van het nieuwe account dient een totale waarde te hebben van €20,00 exclusief verzendkosten.

Delen van Uitnodiging links
Uitnodigingen dienen enkel te worden gedeeld met persoonlijke contacten en gebruikt voor non-commerciële doeleinden. De uitnodigingen zijn bedoeld voor contacten die er prijs op zouden stellen op dergelijke uitnodiging te ontvangen. Uitnodigingen dienen niet gedeeld te worden op platforms om ontvangers te bereiken die geen persoonlijke vrienden zijn (platforms als Reddit, Wikipedia, coupon websites). Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, erkent de deler van de uitnodiging dat hij/zij verantwoordelijk is voor de ontvanger van de uitnodiging. Alfredo Gonzales is hier niet verantwoordelijk voor.

Meerdere Uitnodigingen
De uitgenodigde vriend heeft toestemming om een uitnodiging te gebruiken. Als de ontvanger uitnodigingen ontvangt van verschillende Alfredo Gonzales gebruikers, zal alleen de gebruikte link buttons activeren. De uitgenodigde vriend zal slechts eenmaal 200 buttons ontvangen op zijn account.

Beëindiging en verandering
Alfredo Gonzales mag op elk moment en om elke reden het ‘Invite Friends’ programma beëindigen of uitstellen. We hebben het recht om accounts te schorsen of verwijderen als we zien dat er fraude wordt gepleegd. We hebben het recht om alle activiteit omtrent het programma te onderzoeken.

Aanpassingen Voorwaarden
Op elk moment hebben we het recht om de voorwaarden aan te passen, zonder kennisgeving vooraf. Als er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij deze publiceren op www.alfredogonzales.com. Blijvende deelname aan het programma zal gelden als toestemming voor deze wijzigingen.

Abonnez-vous et obtenez
10% de réduction

Devenez notre amigo et:

X

SIGN
UP

Restez à jour avec les aventures d'Alfredo, les offres et plus encore:

Webdevelopment: 2nd ChapterProclaimerPréférences de cookies
Les paiements sont acceptés par MOLLIE. Ce service de paiement prend soin des transactions sécurisées en ligne: